31.7 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăACTUALITATECe tara! O fosta prezentatoare TV RASPUNDE de AUTOSTRAZILE din Romania!

Ce tara! O fosta prezentatoare TV RASPUNDE de AUTOSTRAZILE din Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Lege noua: Toti soferii sunt obligati sa faca asta pe drumurile publice din Romania

Șoferii vor fi obligați să folosească luminile de întâlnire, adică...

Viitorul autostrazilor in Romania a ajuns in raspunderea Danielei Berinde, o fosta prezentatoare Tv din Transilvania.

Ministrul Ioan Rus a numit-o in functia de sef al Biroului de implementare a master planului pentru transporturi al Romaniei pe Daniela Berinde, cea care i-a fost pentru cateva luni consiliera de imagine si care nu are nicio specializare in domeniu, arata Centrul de Investigatii Media.

Intrebat de Centrul de Investigatii Media in ce masura trecutul profesional o recomanda sa se ocupe de soarta infrastructurii de transport a Romaniei pentru urmatorii ani, Ministerul Transporturilor a raspuns insa ca, potrivit „prevederilor articolului 49 din HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, CV-ul nu face parte din documentele care trebuie depuse la dosarul de concurs”.  

Fostul jurnalist conduce o echipa formata din doi ingineri si patru economisti. Biroul de implementare a master planului are ca obiectiv general „planificarea, dezvoltarea, monitorizarea, administrarea si intretinerea master planului general de transport la nivelul infrastructurii nationale.”

Potrivit Centrului de Investigatii Media, din informatiile disponibile online reiese ca doamna Berinde a lucrat la Radio Contact, NCN, TVR Cluj, de unde a fost apoi detasata o perioada in Bucuresti, ca reporter la Stirile TVR.

Din 2011 a fost numita redactor sef la Transilvania L!VE, televiziune controlata de omul de afaceri clujean Arpad Paszkany, unde a prezentat jurnalul de stiri.

A trecut apoi pe la Digi 24, dupa care a intrat in echipa lui Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, fiind consilier personal al acestuia pe probleme de imagine si relatii cu mass-media.

Ultimele stiri