Acasă Auto Reactie la scumpirile masive. Deputatul Ionuț Stroe: Românii trebuie să fie protejați...

Reactie la scumpirile masive. Deputatul Ionuț Stroe: Românii trebuie să fie protejați de eventuale creșteri nejustificate ale prețurilor la RCA

34

Deputatul Ionuț Stroe a vorbit despre eventualele creșteri ale prețurilor la RCA și a meționat că este important ca ASF să prezinte rapid o analiză a situației, dar și o serie de măsuri concrete.

“Românii trebuie să fie protejați de eventuale creșteri nejustificate ale prețurilor la RCA. Este important ca ASF să prezinte rapid o analiză a situației, dar și o serie de măsuri concrete, pentru a ne putea asigura că situația va rămâne sub control.

Dacă vor exista companii de asigurare care vor specula piața și vor practica tarife exagerate, ASF are responsabilitatea să realizeze controale, să dispună măsuri și să aplice sancțiuni. Același lucru și pentru eventuale fraude care se practică în piață și pentru nerespectarea prevederilor de către asiguratori, prin întârzieri excesive la plata despăgubirilor.

Subiectul este unul cât se poate de serios, iar noi ne dorim să fie tratat într-o manieră profesionistă, într-un cadru argumentat, cu toate datele pe masă. Văd voci în spațiul public care aleg calea populismului și care se joacă cu termeni precum faliment sau insolvență.

Prioritatea principală trebuie să rămână protejarea populației, nu goana după voturi” a declarat deputatul Ionuț Stroe pe pagina sa de Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos