Acasă Stirea zilei Doar el prospera! Tiriac anunta sfarsitul tenisului romanesc: Handicapatii au vantut totul!

Doar el prospera! Tiriac anunta sfarsitul tenisului romanesc: Handicapatii au vantut totul!

Ion Țiriac (80 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a lansat un atac devastator la adresa celor care conduc federația internațională. Magnatul, care nu este interesat să investească la Dinamo, crede că tenisul românesc va avea aceeași soartă cu gimnastica, dacă nu se vor lua măsuri radicale și urgente.

”Cu toată responsabilitatea, spun că, dacă nu se iau măsuri imediat, tenisul va muri la fel ca gimnastica! O să dispară! Nu văd nicio șansă în lumea asta să facă cineva ceva, pentru că nimănui nu-i pasă”, a declarat Ion Țiriac pentru Pro Sport.

Ion Țiriac: ”După Simona Halep e Sahara, e deșert!”

Mai mult, fostul jucător crede că odată cu retragerea Simonei Halep va urma și apocalipsa în tenisul românesc. ”Nu e trist că nu vor, ci că nu le pasă. Pentru că prin sport salvezi tineretul. După Simona Halep e Sahara, e deșert. E trist, dar e adevărat.

Timp de 30 de ani, cu sportul s-au făcut genocide. Tot ce s-a câștigat la Sydney și Atena a fost moștenirea lui Ceaușescu”, a mai spus Țiriac.

Ion Țiriac este extrem de furios și pentru faptul că formatul Fed Cup s-a modificat radical.

”Handicapații de la Federația Internațională au vândut și această competiție fără să își dea seama! Cum poți să joci 12 echipe de fete, într-o săptămână, în același club?!

Unde ai 12 vestiare?! Unde ai destule terenuri, dacă fiecare echipă are minimum 4 jucătoare, vreo 50 în total, să se antreneze în fiecare zi?”, a mai spus Ion Țiriac.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentGrav bolnava, fostul ministru PSD al Sanatatii a ajuns sa traiasca drama pacientului roman!
Articolul următorUn nou lant de farmacii acopera Romania: 418 unitati dintr-un foc