Acasă Monden Doctorii sunt foarte rezervati dupa NOUA OPERATIE la care a fost supus...

Doctorii sunt foarte rezervati dupa NOUA OPERATIE la care a fost supus Gabriel Cotabita!

Gabriel Cotabita a fost supus marti unei noi operatii, insa nici de data aceasta doctorii care s-au ocupat de el nu sunt prea optimisti. Celebrul cantaret ramane in viata sustinut de aparate.

„Pacientii care sunt pe ventilatie mecanica nu pot fi mentinuti foarte mult in aceasta stare pentru ca exista riscul aparitiei unor infectii pulmonare. De aceea s-a recurs la o traheostomie. Procedura reprezinta scurtcircuitarea cailor respiratorii superioare (supratraheale) cu ajutorul unei canule speciale introduse in trahee printr- o „stoma” creata chirurgical, pentru a realiza o comunicare intre cavitatea traheala si aerul atmosferic, permitand astfel ventilatia. Aceasta scurtcircuitare a cailor respiratorii superioare determina reducerea semnificativa a spatiului mort, inducand cresterea presiunii partiale a oxigenului in aerul alveolar”, au declarat surse medicale pentru ziarulring.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDRAMA SOCANTA langa Brasov: O gravida a fost spulberata pe TRECEREA de pietoni iar copilul inca misca!
Articolul următorUn doctor CELEBRU in Romania spune ca Gabriel Cotabita putea fi SALVAT ”daca se intervenea corect”