Mostenirea de ordinul milioanelor de euro inca nu a intrat in posesia Oanei Zavoranu. Motivul este unul cat se poate de simplu: Oana nu are bani acum nici macar sa plateasca taxa de succesiune, in baza bareia poate primi banii mosteniti de la mama ei.

Pentru a intra in posesia banilor si a bunurilor, Oana trebuie sa plateasca o taxa de succesiune de 300.000 de euro. Desi nu se poate plange ca nu are bani, focoasa bruneta recunoaste cu sinceritate ca, in acest moment, nu dispune de o suma atat de mare cash.

Isi doreste sa intre in posesia averii cat mai repede pentru ca are foarte multe planuri. Daca ar avea rabdare sa vanda bijuteriile si diferite obiecte din casa, cu siguranta ar face rost de acesti bani. Insa, nu vrea sa astepte atat de mult. A chemat deja si pe cineva care care sa evalueze bunurile din vila mamei sale, insa sunt lucruri de colectie, care se scot la licitatie.

Nu se pot da de pe o zi pe alta. Cel mai probabil va vinde una dintre proprietati sau se va imprumuta de undeva. Nu este exclus nici sa ceara de la o banca„, a spus o sursă pentru jurnaliştii de la cancan.ro.