Acasă Monden NU MAI DUREAZA MULT! Gabriel Cotabita va fi DECONECTAT de la aparate!

NU MAI DUREAZA MULT! Gabriel Cotabita va fi DECONECTAT de la aparate!

Semnele din partea doctorilor care se ocupa de Gabriel Cotabita nu sunt optimiste deloc. Din cate se pare, perioada cea mai importanta, in care putea sa-si revina, a trecut. Tot mai multe voci spun ca acesta este pasul urmator: Gabriel Cotabita va fi deconectat de la aparate!

Se pare că pentru artistul care zace pe patul de spital fără să dea un semn de viață medicii nu mai au ce să facă. Și, chiar dacă nu au comunicat la modul oficial încă starea medicală, se pare că unii dintre doctorii de la Spitalul de Urgență Floreasca au sugerat familiei să ia în calcul că decizia de deconectare de la aparate este una la care trebuie să se gândească la modul cel mai serios, scrie a1.ro.

Mama artistului speră într-o minune. De când medicii le-au dat vestea dureroasă, femeia este măcinată de durere. Cu sufletul sfâşiat de durere, bătrâna le-a spus doctorilor că ea nu poate să ia o asemenea decizie, că este imposibil să se gândească la așa ceva și că tot ce i-a mai rămas pe lume este speranța că se va produce o minune și că Gabriel al ei își va reveni.

Din păcate, au încercat să îi explice cadrele medicale, chiar dacă s-ar produce minunea cu pricina, Cotabiță nu va fi capabil să mai vorbească, nu își va mai aminti nimic și, în cel mai bun caz, va fi, pentru cât va mai trăi, dependent de cei din jur.

Sursa: romaniatv.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMii de romani, din toata tara, s-au trezit CA LE LIPSESC BANI DIN CONTURI!
Articolul următorJudecatorii din Buzau vor sta TOATA ZIUA la mall!