Acasă ACTUALITATE Document guvernamental secret, ”scapat” in presa: Pandemia de Coronavirus va dura cel...

Document guvernamental secret, ”scapat” in presa: Pandemia de Coronavirus va dura cel putin un an!

1647

Un document guvernamental secret, aparut pe surse in presa britanica, arata ca in Marea Britanie pandemia de Coronavirus va dura cel putin pana in primavara anului 2021.

Mai mult decat atat, specialistii britanici estimeaza ca vor avea de suferit aproape 8 milioane de locuitori.

In plus, autoritatile engleze admit faptul ca virusul ar putea circula inca un an si va reprezenta o povara enorma pentru sistemul de sanatate, deja sufocat in ultimii ani.

Profesorul Chris Whitty, consilierul pe probleme medicale al guvernului englez, a declarat ca acesta este cel mai negru scenariu si ca este posibil ca cifra sa fie mai mica, dar raportul indica in mod explicit ca „este de asteptat” ca 4 din 5 persoane sa fie infectate.

„Se asteapta ca pana la 80% din populatie sa fie infectata cu COVID 19 in urmatoarele 12 luni si peste 15% (7,9 milioane) vor avea nevoie de spitalizare”, se arata in document.

Raportul a fost pus la dispozitia tuturor autoritatilor din domeniul medical, de la sefi de Directii Sanitare, pana la directori de spitale, precizeaza sursa citata.

„Cand publicul aude ca ar putea dura pana la 12 luni, multi oameni vor fi suparati si ingrijorati”, a declarat Paul Hunter, profesor de medicina la Universitatea East Anglia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos