Acasă International Louis Vuitton va produce gel dezinfectant in loc de cosmetice de lux

Louis Vuitton va produce gel dezinfectant in loc de cosmetice de lux

245

Brandul de lux Louis Vuitton se adapteaza vremurilor actuale si s-a aratat interesat sa produca un gel dezinfectant care sa vina in intampinarea problemelor economice pe care le-a adus pandemia de coronavirus. Louis Vuitton a declarat ca va folosi toate instalatiile de productie ale marcilor sale de parfumuri si produse cosmetice pentru a produce cantitati mari de gel hidroalcoolic sau de gel dezinfectant pentru maini, incepand de astazi. Gelul va fi livrat autoritatilor de sanatate franceze.

„Prin aceasta initiativa, LVMH intentioneaza sa ajute la acoperirea lipsei de produse sanitare din Franta si sa permita unui numar mai mare de oameni sa continue sa ia masurile corecte pentru a se proteja si pentru a impiedica raspandirea virusului”, a declarat compania, intr-un comunicat de presa.

Numarul ridicat de cazuri de infectie cu nou coronavirus din Franta a determinat unii dintre cei mai mari producatori de parfum sa treaca la productia de dezinfectant. Conglomeratul de marfuri de lux LVMH (Louis Vuitton), compania-mama a Christian Dior, Guerlain si Givenchy, doreste sa ajute autoritatile sanitare franceze prin fabricarea dezinfectantului de mana, pe care ar urma sa il ofere gratuit, potrivit CNN si The Guradian.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos