Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Reclama scandaloasa in Europa: „Rusia are trei aliati: armata, marina si Louis...

VIDEO-Reclama scandaloasa in Europa: „Rusia are trei aliati: armata, marina si Louis Vuitton”

49

Louis Vuitton a publicat o reclama cu un tricolor rus si litera V, dupa care rusii au inceput sa multumeasca in masa companiei pentru sprijinul acordat, anunta publicatia rusa Baza.

Videoclipul cu tricolorul a aparut pe retelele sociale ale Louis Vuitton in urma cu cateva zile. Compania a anuntat succint prezentarea noii colectii pentru femei, dar a primit ca raspuns o reactie neasteptata. In loc de iubitori de moda, comentariile au fost inundate de rusi – acestia au vazut in reclama sprijin pentru operatiunea speciala si au inceput sa scrie cuvinte de recunostinta, arata Baza.

Alti utilizatori au avut grija sa sublinieze faptul ca tricolorul din reclama era asociat cu Franta. Dar scandalul a fost de neoprit.

Compania a fost criticata de ucraineni, iar Mihail Podolyak, consilier al sefului Biroului Prezidential, a acuzat compania ca „se joaca in mod public cu simbolurile agresiunii”.

Cu toate acestea, Louis Vuitton nu a reactionat la acest tam-tam si s-a limitat la afise cu un steag francez si cu mentiunea „invatati geografia” in ucraineana.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos