Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Româncă înțepată de un scorpion, după ce a cumpărat banane din Lidl....

VIDEO-Româncă înțepată de un scorpion, după ce a cumpărat banane din Lidl. A ajuns la urgențe!

Autoritățile din Iași au intrat în alertă după ce o femeie a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe ”Sf. Spiridon” înțepată de un scorpion.

Potrivit presei ieșene preluate de Adevarul, femeia ar fi cumpărat în urmă cu câteva zile banane de la Lidl, iar seara, când a ajuns acasă, a fost înțepată.

Ea nu și-a dat seama inițial despre ce este vorba, dar spre dimineață o rudă de a ei a dat peste scorpion și l-a prins într-un pahar.

Ieșeanca s-a prezentat la UPU, iar medicii au anunțat Direcția Sanitar Veterinară, dar și Direcția pentru Sănătate Publică.

”Autoritățile au fost sesizate pentru a stabili cu exactitate modalitatea în care scorpionul ecuadorian a ajuns la Iași, cel mai probabil magazinul Lidl din Bucium urmând a fi controlat de către acestea. În plus, familia a anunțat un specialist, cadru universitar la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, din cadrul UAIC Iași, care a preluat scorpionul” scrie 7iasi.ro”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentArmata Română liniștește populația: Nu pregătim mobilizarea rezerviștilor „pentru a fi trimiși în Ucraina”!
Articolul următorLovitura pentru PSD! Baronul Arsene, condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, a fugit din tara