Acasă ACTUALITATE Doi romani raniti in atentatul de la Barcelona, unul e in stare...

Doi romani raniti in atentatul de la Barcelona, unul e in stare grava! Victimele provind din 18 tari!

Ministerul roman de Externe (MAE) a anuntat, vineri dimineata, ca a indentificat inca un roman care a fost ranit in urma atacului terorist de joi dupa-amiaza de la Barcelona, in care cel putin 13 oameni au murit si 100 au fost raniti. 
Oficialii anuntasera joi seara ca un singur roman a fost ranit in atentat.

„Potrivit ultimelor informatii obtinute de catre Ambasada Romaniei la Madrid si Consulatul General al Romaniei la Barcelona, printre persoanele ranite in urma atentatului terorist din Barcelona a fost identificata o a doua victima de cetatenie romana. Aceasta a fost transportata si internata la un spital din regiune pentru ingrijiri medicale de specialitate, starea sa actuala fiind stabila”, scrie in comunicatul MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteste ca cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Consulatului General al Romaniei la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta sau la numarul de urgenta al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.Celula de criza a ministerului de Externe isi continua activitatea, iar Ambasada Romaniei la Madrid si Consulatul General al Romaniei la Barcelona sunt pregatite sa acorde intreaga asistenta consulara posibila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn nou atac terorist in Barcelona! Mai multi politisti calcati de o masina!
Articolul următorRomania este in pragul unei noi bule imobiliare, mai grava decat cea din 2008! Preturile se apropie de nivelul celor din Italia sau Franta!