Acasă Stirea zilei Dorinel Munteanu: „Am avut discutii cu Dinamo, dar mai e pana la...

Dorinel Munteanu: „Am avut discutii cu Dinamo, dar mai e pana la semnarea unui contract”

35

Tehnicianul Dorinel Munteanu a confirmat, miercuri, pentru agentia MEDIAFAX, negocierile cu actionarii clubului Dinamo pentru preluarea functiei de antrenor principal, dar a precizat ca mai sunt „lucruri de pus la punct” pana sa semneze un contract cu gruparea „alb-rosie”.

 

„Nu e adevarat ca sunt deja antrenorul lui Dinamo, mai e mult pana sa punem toate lucrurile la punct. De aceea nici nu am dorit sa ies in presa cu declaratii, pentru ca lucrurile nu sunt clarificate. E adevarat ca am avut discutii, dar pana la a semna un contract mai e destul. Nu stiu deocamadata daca voi fi antrenorul lui Dinamo sau nu, probabil ca ne vom mai intalni„, a declarat Munteanu pentru MEDIAFAX.

 

Actionarul FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat, marti seara, ca oficialii dinamovisti cauta cele mai bune solutii pentru ca echipa din Soseaua Stefan cel Mare sa ajunga pe „pozitia care o merita”, subliniind ca este foarte posibil sa fie inlocuit antrenorul Dario Bonetti. „Ieri, am fost in discutii 3-4 ore, astazi vreo 5, analizam, cautam cea mai buna solutie pentru Dinamo, vrem sa terminam in primele trei locuri. E o decizie importanta petru ca noi suntem intr-o pozitie delicata pe locul 7. Nu am decis inca varianta finala, maine o vom lua si speram sa fie cea mai inspirata dintre toate. Este foarte posibil sa se schimbe antenorul. Dinamo nu s-a trezit tarziu, antrenorii nu se schimba precum sosetele, se schimba dupa ce isi arata limitele si echipa care trebuie sa vina trebuie sa fie superioara celei pe care o schimbi. Sa schimbam doar de dragul schimbarii, nu rezolvam mare lucru. Cred ca am avut rabdare suficient, multi se intreaba cum de am avut atat. Poate ca nici contextul nu a fost favorabil pentru domnul Bonetti, in momentul in care nu mai merg niste lucruri, trebuie schimbat. Intotdeauana nu e vina unei singure persoane, e un complex de probleme si situatii. Vom vedea cine va conduce maine antrenamentul lui Dinamo”, a declarat Negoita.

 

Negoita a subliniat ca trebuie facute schimbari pentru ca Dinamo sa revina pe „pozitia pe care o merita”. „Cautam sa facem mai mult decat pana acum, de a carpi un sac putred, cum s-a facut multa vreme. Cautam solutii serioase si solide si o rezolvare a problemelor pe termen, lung. Nu sa rezolvam astazi si maine mai vedem. Cautam, avem mai multe variante si o vom alege pe cea mai buna. Suntem pe un loc pe care Dinamo nu trebuie sa fie, normal ar fi trebuit sa mergem pana in iarna, dar daca lucrurile se deterioreaza, ceea ce s-a si intamplat, trebuie facute schimbari pentru a reveni pe pozitia pe care Dinamo o merita”, a precizat Negoita.

 

Actionarii FC Dinamo doresc inlocuirea lui Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, din cauza parcursului slab al echipei in Liga I. Dinamo a pierdut ultimele meciuri din Liga I, 1-3 cu Steaua, in deplasare, si 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu, ocupand locul 7 in clasament , la 16 puncte „distanta” de rivala istorica, aflata pe prima pozitie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos