Munteanu pleaca de la Dinamo, vine Talnar

talnarAntrenorul Cornel Talnar s-a declarat de acord sa preia conducerea tehnica a echipei Dinamo, precizand ca nu se pune problema unui provizorat.

„Vineri sunt la Bucuresti sa vorbesc cu domnul presedinte (al FC Dinamo – n.r.). Am discutat in principiu si sunt de acord sa vin la Dinamo, imi doresc sa vin la Dinamo. Nu se pune problema provizoratului, la Dinamo nu se va mai pune problema interimatului”, a spus Talnar, pentru Mediafax.

Cornel Talnar a pregatit pana in prezent in mai multe randuri forma]ia Dinamo si in ultima perioada a fost antrenor la echipa a doua a clubului.

FC Dinamo a anun]at, joi seara, pe site-ul oficial, ca convenit cu antrenorul principal Dorinel Munteanu, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale. „Mul]umim, Dorinel Munteanu! FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Dorinel Munteanu au convenit in aceasta dupa-amiaza, pe cale amiabila, intreruperea raporturilor contractuale, a anun]at Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administra]ie al clubului din «Stefan cel Mare»”, se arata pe site-ul oficial al clubului bucurestean.

Dorinel Munteanu a preluat conducerea tehnica a echipei Dinamo la 14 noiembrie, cand a semnat un contract pe doi ani si jumatate.