Acasă Stirea zilei Ministrul de Interne se plange ca a fost AMENINTATA si a primit...

Ministrul de Interne se plange ca a fost AMENINTATA si a primit un ULTIMATUM! Pai daca un ministru se sperie, ce sa faca un om obisnuit?

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a făcut dezvăluiri grave în direct la România TV. Aceasta s-a plans că, în contextul scandalului legat de modernizarea Stadionului Dinamo, a primit ameninţări indirecte.

„Chiar dacă mi s-a transmis că sunt persoane de care ar trebui să ne temem, eu le transmit că nu voi renunţa. Mie personal mi-au ajuns la urechi anumite mesaje. Nu voi fi intimidată”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul a mai susţinut că „sunt persoane care au tot interesul ca acel stadion să fie modernizat pe bani publici, este vorba de zeci de milioane de euro, in folosul acelei asociaţii. Mi s-a pus în vedere şi un termen de 15 zile pentru predarea stadionului după modernizare.”

 

Carmen Dan a anunţat vineri că a decis desfiinţarea asocierii dintre CS Dinamo, clubul sportiv care deţine stadionul, și ACS FC Dinamo, proprietarea echipei de fotbal omonime.

„În legătură cu insolvența, ACS FC Dinamo nu este interesat de sport, suporteri și echipe de fotbal. În concluzie, vom cere accelerarea procesului de insolvență. Menționez că din 2010 nu s-a întâmplat nimic în acest sens. Nici măcar o evaluare a datoriilor”, a precizat Carmen Dan vineri. „MAI își dorește un nou stadion în Ștefan cel Mare, dar nu voi ceda niciunui fel de presiune”, a subliniat ministrul.

„Obiectivul care urmează să fie construit nu are doar un stadion, un gazon, tribune, vestiar și tabelă de marcaj, este vorba de o întreagă infrastructură comercială ce urmează să apară sub tribune, cafenele, spații de cazare, fast food-uri. Adevărul nu este pe teren, ci sub tribune”, a mai spus ministrul Carmen Dan, într-o conferinţă de presă.

Ministrul le ceruse săptămâna aceasta reprezentanții legali ai ACS FC Dinamo București să-și reconsidere punctul de vedere, să reanalizeze propunerea înaintată și să accepte excluderea din asociere a bunurilor care ar urma să facă obiectul investițiilor, așa cum au fost ele menționate în propunerea de act adițional înaintată la data de 25 aprilie 2017.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCum il apara Marian Godina pe politistul care a amendat cu 1740 de lei o femeie amarata care mergea cu bicicleta la farmacie?!
Articolul următorDaniel Constantin a lansat partidul Pro Romania, un partid #altfel!