Acasă ACTUALITATE Dosar nou de coruptie la DNA pe numele lui Dan Barna

Dosar nou de coruptie la DNA pe numele lui Dan Barna

Departamentul de Luptă Antifraudă a anunțat marți că a trimis la DNA un nou dosar care îl vizează pe Dan Barna, pentru proiectul „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural”, al cărui beneficiar a fost o firmă ce i-a aparținut co-președintelui USR-PLUS și soției sale. Dan Barna a reacționat spunând că, oricât se va strădui DLAF, instituție aflată în subordinea premierului, „să taie în segmente” verificarea activității sale pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, premierul Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR-PLUS.
Departamentul pentru Lupta Antifraudă (DLAF) a confirmat marți, pentru Digi24, că a trimis dosarul la DNA:

  • „În urma verificărilor efectuate în cazul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” (POSDRU/135/5.2/S/125782 – cod SMIS 51031), având ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală, motiv pentru care Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a procedat la întocmirea actelor de sesizare.
  • Întreaga documentație a fost transmisă Direcției Naționale Anticorupție (Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție)”.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVeste bună: Premierul Cîțu anunță creșterea salariului minim în România!
Articolul următorNoua gandire impusa – Prelipceanu la Digi24: ”Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor”