Acasă Calarasi Doua microbuze cu pasageri BLOCATE pe autostrada Soarelui! Vine noaptea peste ei!

Doua microbuze cu pasageri BLOCATE pe autostrada Soarelui! Vine noaptea peste ei!

Două microbuze sunt blocate la această oră pe autostrada A2, pe sensul de mers către Constanța. Trei persoane se află în cele două mașini. Cele patru utilaje care au fost trimise să deszăpezească microbuzele au rămas blocate la rândul lor. 

„De la kilometrul 73 am ajuns la kilometrul 74 și aici am rămas blocați. Nu suntem numai noi, mai sunt câteva mașini în spatele nostru. Am înțeles că la kilometrul 89 se află primul refugiu”, a declarat o pasageră.

Șoferul a precizat că a sunat la firma de la care provine microbuzul, dar nu a venit nimeni.

„Am plecat la ora cinci dimineața din București. Era poliția la intraea pe autostradă, dar nu ne-a spus că e blocată”, a precizat șoferul, citat de digi24.ro.

De asemenea, niciunul dintre drumurile care leagă București de Constanța nu mai sunt deschise, inclusiv Autostrada A2.

O pasageră a microbuzului a declarat că, de când au venit utilajele de deszăpezire nu au înaintat mai mult de doi sau trei metri.

„Au venit vreo patru utilaje, dar s-au blocat. Noi stăm blocaţi pentru că și utilajele s-au blocat. Acum o jumătate de oră, la apelurile noastre telefonice, a mai venit un utilaj. Nu ştiu dacă ne-am deplasat doi sau trei metri. E un infern.Combustibilul mai are puţin şi îl va termina. E cumplit. Nimeni nu vine să ne ajute cu nimic”, a declarat Petra Dogărescu, pasageră în microbuzul blocat.

Microbuzul a rămas blocat pe sensul de mers București-Constanța.

Pasagera a declarat că atunci când a sunat șoferul la 112 au fost întrebați de ce pornit pe autostradă, deși tot polițiștii le-au dat voie să intre pe A2.

„Când a sunat şoferul, unul din domni a spus de ce am pornit pe autostrada, pentru că s-a anunțat că va fi timpul rău. În schimb, am avut liberă trecere pentru că la sensul giratoriu, când să intrăm pe autostradă, era poliţia și ne-a dat voie să trecem. Am pornit pe considerentul că aceste utilaje, mergând în faţă, ne creeaza posibilitatea de a merge în faţă”, a declarat Petra Dogărescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAmenzi pentru TOATE FIRMELE care se ocupa de deszapezirea Bucurestiului!
Articolul următorZeci de copaci PRABUSITI DE ZAPADA peste masini, in Bucuresti! Primaria Sectorului 4 a anuntat DESPAGUBIRI!