Acasă ACTUALITATE Doze de Coca Cola descoperite cu FECALE UMANE in ele!

Doze de Coca Cola descoperite cu FECALE UMANE in ele!

74

Poliţiştii nord-irlandezi au lansat o anchetă după ce muncitorii dintr-o fabrică Coca-Cola au descoperit deşeuri fecale umane într-un lot de cutii de aluminiu.

Fabrica din Lisburn, Antrim şi-a întrerupt imediat producţia din timpul nopţii imediat. Se presupune că dozele goale proveneau din Germania, anunţă Belfast Telegraph.

Autorităţile investighează cum au ajuns materiile fecale în cutii, care au sosit în fabrică fără capace puse. Respectivele recipiente de aluminiu sunt umplute cu băutura carbogazoasă în fabrică înainte ca ele să fie vândute în toată Irlanda de Nord.

content-image

Coca-Cola a confirmat acest incident, dar precizează că este unul izolat şi nu afectează produsele comercializate deja.

Coca-Cola acordă o atenţie extremă măsurilor de siguranţă şi celor de respectare a calităţii. Tratăm cu maximă seriozitate acest incident şi colaborăm cu poliţia nord-irlandeză„, se arată în comunicatul companiei de băuturi răcoritoare, preluat de The Journal.

Agenţia Standardelor Alimentare a transmis că a fost informată despre această contaminare, dar a notat că nu există dovezi care să indice că produsele din lotul respectiv ar fi ajuns pe piaţă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos