21.1 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO - Cine este purtatorul de cuvant al PSD, care apare zilnic...

VIDEO – Cine este purtatorul de cuvant al PSD, care apare zilnic la TV: ”Sluga hoata, lacom de avere, DNA cand o sa-l aresteze?”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Codrin Stefanescu este unul dintre principalii purtatori de mesaje ai PSD. Secretar general adjunct al PSD, Stefanescu este prezent zilnic in studiourile televiziunilor de stiri obedinte PSD, Antena 3 si Romania TV, unde ii ataca violent atat pe adversarii politici ai partidului cat si pe procurorii DNA. Putini mai tin minte ca Stefanescu a fost unul dintre oamenii de incredere ai lui Corneliu Vadim Tudor, pana cand acesta a decis sa il dea afara din PRM, informeaza aktual24.ro.

Codrin Stefanescu a intrat in Parlament, in anul 2.000, pe listele PRM, insa a trecut la PSD doar dupa un an. Ulterior a parasit PSD si s-a inscris in Partidul Conservator. Nici in PC nu a rezistat prea mult, intorcandu-se in PRM. In 2011, Stefanescu a fost dat afara cu mare scandal din PRM de catre Corneliu Vadim Tudor. Acesta i-a facut atunci actualului lider al PSD un portret memorabil:

 „Pina acum, mie mi-a fost mila de numitul Codrin Stefanescu. L-am tratat ca pe un bolnav psihic, care are nevoie de compasiune si de ajutor. In anul 2001, dupa ce a fost facut deputat pe listele PRM, crease o atmosfera atit de urita in acest partid, pe care il teroriza cu ifosele lui de „revolutionar“, „anticomunist“ si „reformist“, incit a fost dat afara ca o masea stricata. Dupa o vreme, el s-a pripasit la PSD, unde a facut pereche cu alt pitic chelios si complexat, tot traseist politic si el si tot cu o orientare sexuala pidosnica, pe nume Cozmin Gusa.

Nici la PSD n-a facut puslamaua C. Stefanescu prea multi pureci, fiind silit sa plece si de acolo. Dupa citeva eforturi disperate sa gaseasca niste fraieri care sa se uite in gura lui de canal, handicapatul s-a aciuat la PC. Acolo s-a tinut tot de birfe si intrigi murdare. Periodic, cam de 2-3 ori pe an, el era dus, mai mult mort decit viu, la o clinica medicala din Franta (Lyon), unde isi trata boala mintala. Apoi, se intorcea de la acel ospiciu cu forte malefice noi.

In anul 2009, impreuna cu fratele lui siamez, Cozmin Gusa, si cu citiva smecheri din PSD, Stefanescu a fost parasutat linga mine, sub pretextul ca vrea sa ma ajute in campania pentru Parlamentul European. In realitate, mai mult m-a incurcat, avind in vedere ca un dement ca el este insuportabil in orice colectiv si in citeva rinduri am strigat la el ca la o sluga hoata si l-am amenintat ca-l arunc pe fereastra. Din cind in cind, sifiliticul uneltea cu alti aurolaci, ca si el, de teapa lui Oreste Teodorescu si Bogdan Tiberiu Iacob, sa publice tot felul de porcarii despre mine.

Dar, cele mai incredibile accese de dementa le-a avut acest paranoic atunci cind a inceput sa dea SMS-uri otravite pe telefoanele membrilor familiei mele si ale celor mai apropiati colaboratori. Unul dintre acestea anunta ca eu as fi suferit un atac de cord si as fi decedat (?!). Initial, am crezut ca aici este mina unor exaltati de la Noua Dreapta. Ulterior, SMS-urile de acest gen au continuat, iar toate elementele si toate indiciile duceau catre vagabondul politic Codrin Stefanescu.

Era, deja, prea mult. Nu mai intru in amanuntele vietii de rahat a acestui rebut uman, care injura, mai rau ca ultimul birjar, de „Paste“, de „Christosi“, de „Dumnezei“ s.a.m.d. Acesta a fost, de altfel, unul dintre motivele pentru care un crestin practicant ca mine l-a tinut la distanta, cu dezgust. In urma cu citeva zile, am luat decizia sa il elimin pe psihopat din functia de presedinte al Organizatiei Municipale Bucuresti a PRM (unde, oricum, nu facea absolut nimic, in afara de suete cu niste manelisti de-ai lui), desemnindu-l pentru aceasta calitate pe viceprimarul general al Capitalei, prof. Victor Iovici – care mai indeplinise functia respectiva. Aceasta masura l-a innebunit si mai rau pe nevropat!

In ziua de luni, 18 aprilie a.c., aveam sa aflu alte birfe si minciuni scelerate, pe care acest nemernic le turnase in urechea unui vechi colaborator al meu, fost deputat si actual membru al Consiliului National al Audiovizualului, maestrul coregraf Constantin Dutu. O asemenea infamie a reprezentat picatura care a umplut paharul rabdarii mele. Am luat decizia sa-l dau afara, definitiv, pe acest golan imbatrinit in rele, care nu poate trai intre oameni civilizati.

(…) Marea suparare a caricaturii umane Codrin Stefanescu este ca nu a reusit sa indeplineasca nici macar a mia parte din sarcina trasata de Cozmin Gusa si de banda de la PSD. Si atunci, a mai nascocit, in tartacuta lui mica, tuguiata si lustruita cu alifii pentru sfinctere de pederasti, o alta jegosenie: cica toata Organizatia Municipala Bucuresti a PRM si-ar fi dat demisia, urmindu-l pe el, nu catre balamucul din Lyon, ci catre baricadele luptei pentru salvarea lacurilor, parcurilor si closetelor publice din Capitala!

(…) Toata viata mea m-am luptat cu lichelele si istericii, pentru a feri oamenii adevarati de veninul lor. Am nutrit speranta ca acestui specimen o sa-i vina mintea la cap, dupa 10 ani. M-am inselat. Copacul, unde e aplecat, acolo cade. Ce minte sa-i vina unui animal bolnav si lacom de avere, care n-a muncit cinstit, nici macar o zi, in toata viata lui? Din pacate, clasa politica romaneasca numara mai multe stirpituri de teapa siamezilor Codrin Stefanescu si Cozmin Gusa, care fac spume la gura aia strimba, atunci cind se uita dimineata in oglinda si vad ca nu sint si ei ca toti oamenii, aratind ca niste personaje grotesti din filmele cu zombi”, scria Vadim Tudor pe blogul sau in 2011, la scurt timp dupa ce l-a dat afara din PRM pe Codrin Stefanescu.

Vadim a tinut mai apoi si sa desfiinteze pretentiile de mare colectionar ale lui Codrin Stefanescu.

„Un alt analfabet, Codrin Stefanescu. Nevroza pe doua picioare si cu chelie orbitoare Codrin Stefanescu s-a laudat, la Antena 2 (Stars TV), cu colectia lui de tablouri scumpe. Noi stim ca cele mai multe sint niste falsuri grosolane. Din pacate, golanul asta tupeist (si poponar) mai si vinde, pe bani buni, kiciurile alea paduchioase. DNA-ul cind o sa-l aresteze?”, se intreba Vadim in 2014.

Screen Shot 2017-03-29 at 10.56.47

Ultimele stiri