Acasă ACTUALITATE Dragnea isi da arama pe fata: Daca PSD castiga alegerile toti vor...

Dragnea isi da arama pe fata: Daca PSD castiga alegerile toti vor plati, Iohannis, Ciolos, toti ministrii!

27
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca, in cazul in care social-democratii vor castiga alegerile, va fi dus la indeplinire sloganul USL, „Dreptate pana la capat”, iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa „plateasca”, in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sai, potrivit News.ro.

„As vrea sa se apropie dreptatea de toti. Daca vom castiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din pacate USL s-a rupt. Vom face dreptate pana la capat. (…) Sa plateasa toti pentru tot raul pe care l-au facut. Toti. Indiferent despre cine e vorba”, a spus Liviu Dragnea, facand referire la declaratiile lui Klaus Iohannis, privind politicienii care ataca justitia pentru ca simt ca „dreptatea se apropie” de ei.

Intrebat daca se refera si la presedinte cand spune ca trebuie sa „plateasca toti”, Dragnea a confirmat, enumerand si alte persoane:

„Trebuie duse la capat anchetele referitoare la case, de exemplu, ca tot ii place sa vorbeasca despre dreptate. Dreptatea sa se apropie de toti. Premierul Ciolos trebuie sa plateasca impreuna cu ministrul Culturii si cu ceilalti oficiali si functionari implicati in marea frauda de la Cumintenia Pamantului. Acolo s-a incalcat legea de la inceput si si acum se incalca. Trebuie sa plateasca ministrul Sanatatii pentru prejudiciul urias pe care l-a adus bolnavilor din Romania, atat bolnavilor de hepatica C, cat si milioanelor de romani bolnavi, pentru care nu a vrut sa scada preturile la medicamente.”

El i-a nominalizat si pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza caruia „Romania a pierdut miliarde in acest an”, dar si pe ministrul Agriculturii, „care si-a permis sa intarzie subventiile la agricultura 8 luni de zile”.
„Toti astia – si ceilalti pe care nu ii numesc in seara asta – vor trebui sa plateasca si vor plati”, a incheiat Liviu Dragnea.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos