Acasă ACTUALITATE Dragnea si Tariceanu NU RENUNTA la salariile lunare de 21.500 de lei!...

Dragnea si Tariceanu NU RENUNTA la salariile lunare de 21.500 de lei! Ce declarau PUBLIC acum cateva luni!?

1146

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat la începutul lunii ianuarie a acestui an că el, în calitate de preşedinte al Camerei, precum şi şeful statului, Klaus Iohannis, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi premierul Sorin Grindeanu au salarii de 21.500 lei, el arătând că doreşte ca acestea să revină la 6.800 lei.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

După cum arată noua grilă de salarizare, se pare că Dragnea nu a reuşit să-şi ducă la îndeplinire promisiunea de a-şi reduce salariul de la 21.500 la 6.800 de lei.

Conform Mediafax, potrivit proiectului Legii Salarizării, preşedintele, miniştrii, primarii sau secretarii de stat vor avea următoarele venituri:

Preşedinte- 17.400 lei, salariul brut lunar (coeficient de salarizare 12)

Preşedintele Senatului şi preşedintele Camerei Deputaţilor- 16.675 lei, salariul brut lunar (coeficient 11,5).

”Sunt patru oameni în statul român acum care au acelaşi salariu – preşedintele României, preşedintele Senatului, al Camerei – adică eu – şi primul-ministru – 215 milioane de lei. Mie mi se pare exagerat, în condiţiile în care discutam de salariul minim de 1450 de lei. Şi eu vreau ca această ordonanţă să pice şi să revenim la ceea ce era înainte, adică în loc de 159 de milioane să fie 68 de milioane. Mi se pare suficient şi putem discuta de salarii mari doar dacă se leagă salariile demnitarilor ca multiplu faţă de salariul mediu pe economie. De ce? Creşte România, cresc şi salariiile astea, pentru că noi vorbim de demnitarii care ar putea pune umărul ca România să se dezvolte, să crească”, a spus Dragnea, la Antena 3.

 

Articolul precedentAtentie la acest material pe care si tu il ai in CASA! E folosit la fabricarea canapelelor si provoaca BOLI GRAVE!
Articolul următorAvertismentul APC: Fiti atenti la aceste detalii cand cumparati oua pentru Pasti!