Acasă Monden Dragos Patraru pleaca de la TVR la Digi lasand un val de...

Dragos Patraru pleaca de la TVR la Digi lasand un val de acuzatii: Patriarhul Daniel si Generalul Oprea sunau ca la balamuc sa opreasca emisiunea!

„Scopul emisiunii este de a incerca inca o data, dar nu pentru ultima oara, pentru ca voi mai vorbi despre situatia din TVR, pentru ca cei care au forta de decizie sa schimbe lucrurile. Televiziunea publica e numai o masina de tocat bani”, a declarat Dragos Patraru in ultima sa emisiune „Starea Natiei” la TVR 1, jurnalistul semnand deja cu Digi 24.

Patraru a facut o radiografie a starii din TVR, a vorbit despre conducere, Consiliu de Administratie, despre politicienii si oamenii publici care au facut presiuni, dar recunoaste ca s-a bucurat de libertate la televiziunea publica si ca i s-a facut o oferta avantajoasa pentru a continua.

„Nu noi ne despartim de TVR ci TVR s-a despartit de oameni de multi ani”, au fost cuvintele jurnalistului din finalul emisiunii.

El susține că Moise Guran i-a prezis ”ca nu voi mai rezista si va fi ultimul meu sezon la TVR fiindca televiziunea publica este in faliment” și că el și echipa lui ”nu plecam pentru bani. Noi am adus aici bani si am luat bani. Chiar mi s-a propus un nou contract avantajos, dar nu putem lucra in aceste conditii, intr-un mediu unde toata lumea uraste pe toata lumea.”

A arătat însă și cu degetul spre cei care au făcut presiuni la TVR: Gabriel Oprea l-a dat afara pe Tanase cu doua telefoane…Si Patriarhul Daniel a tot dat telefoane la TVR ca sa nu mai vorbim despre derapajele sale. Tanase m-a chemat la el acasa si m-a rugat sa o las mai moale ca PF Daniel e prietenul lui. Cand am refuzat, m-a amenintat ca nu-mi mai prelungeste contractul. Dupa ce a plecat Tanase, nu a mai fost in peisaj nici Oprea, au incetat telefoanele si am avut toata libertatea din lume…uneori prea multa.

”Scandal am avut si cand ne-am luat de primarul din Baia Mare,Chereches, „ca asta platea deplasarea in Suedia la Eurovision etc.” Omul zici ca a vrut sa cumpere TVR-ul, baga bani numai ca sa-si faca lui campanie electorala.”, a mai spus Patraru.

De atacurile realizatorului de la Starea Nației nu a scăpat nici premierul Dacian Ciolos și nici președintele Klaus Iohannis despre care susține că nu a vrut să dea interviuri la TVR decât după ce a fost angajată o preferată a sa în TVR: ”Presedintele Iohannis a acceptat sa dea interviuri la TVR doar dupa ce a fost angajata o preferata de-a domniei sale”, a spus Pătraru.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMURDARIILE DE LA SECTORUL 6 continua: Gabriel Mutu e flatat ca e mason!
Articolul următorAncheta PENALA in comuna Printului Charles din inima Transilvaniei! INCREDIBIL ce a facut primarul!