Acasă Transporturi Drumuri mai sigure in Romania? ”Avem ofertanți pentru încă un lot de...

Drumuri mai sigure in Romania? ”Avem ofertanți pentru încă un lot de pasaje rutiere pe drumurile naționale”

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul ministerului Transporturilor, a anunțar că există ofertanți pentru încă un lot de pasaje rutiere pe drumurile naționale.

Irinel Ionel Scrioșteanu: „În urma expirării termenului de depunere, astăzi au fost depuse 10 oferte pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru încă 6 pasaje rutiere pe drumurile naționale”.

Acesta a precizat că toate cele 6 obiective de investiții sunt finanțate 50% de Banca Europeană de Investiții BEI.

„Durata fiecărui contract este de 300 zile, din care 180 zile pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, 60 zile pentru Proiectul de Autorizarea Lucrărilor de Construire și 60 zile pentru procedura de atribuire a proiectării și execuției lucrărilor”, a subliniat liberalul.

„În urma evaluării de către Comisia de Evaluare a ofertelor depuse, în perioada următoare va avea loc desemnarea câștigătorilor, așa cum astăzi tocmai au fost anunțați câștigătorii pentru încă un lot de pasaje rutiere pe Drumurile Naționale, finanțate din PNRR, câte un pasaj în județele Ilfov, Prahova, Giurgiu, Harghita, Constanța și Iași”, a transmis Secretarul de Stat.

Mai mule detalii aici.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCand vor fi virate pensiile in luna mai. Anuntul guvernului
Articolul următorAngajații BAT România au donat 1.400 kg de haine pentru refolosire și reciclare, în cadrul unui parteneriat cu Crucea Roșie Română