Drumurile DNA duc la Drumuri. Procurorii fac 30 de perchezitiiiîn Bucuresti si sase judete, la CNADNR, la Directii de Drumuri si Poduri si la firme, intr-un dosar in care sunt vizate mai multe persoane care in perioada 2008-2014 ar fi comis fapte asimilate celor de coruptie.

jandarmi

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza „suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada  2008-2014”.

Anchetatorii fac perchezitii la 30 de adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Suceava, Iasi, Cluj, Dolj si Brasov, din care sase sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat ca institutiile publice unde au loc perchezitii sunt Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Directiile de Drumuri si Poduri din mai multe judete.

Procurorii sunt sprijiniţi in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.
Sursa: Mediafax