Acasă Monden După ce a luat bani publici cu cârca de la PSD, Dan...

După ce a luat bani publici cu cârca de la PSD, Dan Bittman face acum scandal împotriva măsurilor de siguranță publice

2296

După ce în urmă cu doi ani era în centrul unui mare scandal public pentru că a încasat o mulțime de bani publici de la PSD ca să-l susțină pe primarul sectorului 5, Daniel Florea, vocalistul trupei Holograf iese acum în față și-i instigă pe oameni să nu asculte de specialiști și să nu respecte măsurile de sănătate publică.

Potrivit unui reportaj realizat de jurnaliștii de la Recorder, publicat în 2018, Dan Bittman a urcat pe scenă pentru a-l felicita și lăuda pe Daniel Florea pentru marile lui izbânde. El l-a felicitat atunci pe edil, pentru că ”merge treaba bine aici în sectorul 5” și toată lumea-i fericită”.

Dan Bittman: ”Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea!”

”Dom’ primar, dar văd că… merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu… Extraordinar, toată lumea-i fericită“, a spus Bittman de pe scenă, alături de primar.

Suntem singurul Sector cu spor pozitiv din Bucureşti“, a replicat primarul PSD Daniel Florea.

Dan Bittman: ”Să dea Dumnezeu să rămâneţi aşa (…).”

Dan Bittman: ”Eu, sincer, din ce văd, cred că toate aceste unități care sunt astăzi alături de noi sunt prietenii domnului primar, pentru că văd că toată lumea e fericită, bucuroasă şi asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări!“

Aceste declarații ale vocalistului trupei Holograf au provocat multe nemulțumiri și critici pe pagina oficială de Facebook a artistului Dan Bittman.

Iar la puțin timp după primele comentarii negative, Bittman a dat și o replică în care a precizat că este mândru pentru că nu face parte dintr-o ”majoritate bolnavă”.

Dan Bittman: ”Mi se pare că exagerați și că ar trebui să intrați în pământ de rușine atunci când, fără ca să mă cunoașteți, vă permiteți să mă jigniți atât pe mine, cât și pe toți cei care au participat la eveniment. V-ați obișnuit în România că toți trebuie să gândim după placul unei majorități bolnave, ei bine eu nu fac parte din majoritatea dvs. și mă mândresc cu asta, puteți să vă scuipați, să vă urâți, să vă jigniți între voi cât doriți, menirea mea a fost și va fi alta pe acest pământ și sunt tare bucuros că nu fac parte din ea.”

Apoi …  de Bittman a șters acest mesaj.

Acum, în plină pandemie, Dan Bittman iese iar în față și face pe avocatul PSD, de data aceasta în probleme de viață și de moarte.

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, susține că măsurile restrictive luate de Guvern din cauza pandemiei de Covid-19 fac mult rău tuturor și le cere oamenilor să gândească cu mințile lor. Bittman arată că acest virus a ucis câte mii de oameni în 9 luni de zile, dar nici aceștia nu sunt 100% morți din cauza Covid-19, asta pentru că nu se fac autopsii.

”Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”, a spus Dan Bittman, la Antena 3.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos