Acasă Monden Santaj in ”Vacanta Mare”: Luat de DNA actorul si-a recunoscut faptele si...

Santaj in ”Vacanta Mare”: Luat de DNA actorul si-a recunoscut faptele si a fost condamnat!

300

Actorul Florin Petrescu, „Axinte“ din grupul umoristic „Vacanta Mare”, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. El a fost acuzat de santaj.

Sentinta a fost data vineri de Tribunalul Bucuresti. Axinte a semnat un acord de recunoastere a acuzatiilor.

Florin Petrescu a fost acuzat de DNA ca l-ar fi santajat pe fostul director al Spitalului Malaxa din Bucuresti, Florin Secureanu si ar fi incercat sa obtina bani de la acesta, in numele lui Dan Diaconescu, pentru ca acesta sa inceteze sa-l mai mentioneze in emisiunile sale.

In urma acordului semnat, actorul a recunoscut santajul, iar acum trebuie sa se puna la dispozitia angajatilor Serviciului de Probatiune. Dosarul actorului a fost deschis in urma cu opt ani, potrivit avocatului acestuia.

Ce spunea Florin Petrescu la inceputul anului, cand s-a prezentat din nou la DNA: „Se fac cercetari ca am vrut sa ajut pe cineva. A zis: «Esti prieten cu Dan Diaconescu, zi-i sa nu mai spuna de spitalul nostru». Si m-am dus la Dan si i-am zis sa nu mai faca si el atatea probleme, ca Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) «Domne, daca vrea sa ne ajute, sa sponsorizeze OTV-ul». Si eu i-am pus in legatura”, a declarat actorul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos