18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalDupa ce au ucis oameni nevinovati, rusii fura tot ce pot! Autobuzele...

Dupa ce au ucis oameni nevinovati, rusii fura tot ce pot! Autobuzele arata ca dupa BlackFriday… televizoare, uscatoare si altele

in:

Stiri pe acelasi subiect

România cere despăgubiri pentru tezaurul nereturnat de ruși

Problema tezaurului românesc blocat în Rusia ajunge în Parlamentul...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Pe telefonul unui soldat rus decedat pe front a fost gasit, de catre militarii ucraineni, un filmulet pe care rusul l-a inregistrat pentru sotia sa.

Acesta ii prezinta ”prada” luata din casele ucrainenilor.In videoclip, invadatorul, cu o emotie vesela in voce, ii arata sotiei sale lucrurile pe care a reusit sa le ia de la ucrainenii pasnici: un uscator de par, un televizor misto si o masina de preparat mancare pentru copii.”Uite, micuto, ce am… Uite ce-ti aduc: un uscator de par normal, un televizor care va functiona. Iata un lucru bun cu care vom da lapte copilului nostru”, spune soldatul rus.El si tovarasii sai au incarcat in autobuz tot ceea ce au jefuit. ”La naiba, astea nu-s ale mele”, adauga soldatul care se impiedica de lucrurile furate de camarazi.Totusi, se pare ca sotia sa nu a primit obiectele furate. Se stie ca ocupantul care a filmat acest videoclip a fost lichidat de Fortele de Aparare Ucrainene. Filmul gasit in telefonul unui soldat rus lichidat de ucraineni. ”Uite, micuto, ce-ti aduc: un uscator de par, un televizor misto”

Ultimele stiri