18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalRusii nu se tem de un razboi nuclear, dar i-a bagat in...

Rusii nu se tem de un razboi nuclear, dar i-a bagat in speriati drona cu tantari!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

La ultima sesiune a Consiliului de Securitate al ONU, reuniune ceruta chiar de rusi, ambasadorul rus a socat audienta cu afirmatia ca Ucraina ar vrea sa atace rusii cu tantari infectati.

Ambasadorul Moscovei, Vasili Nebenzia, a spus ca fortele ruse au capturat de la ucraineni documente si planuri care ar demonstra teoria cu tantarii.

„Conform documentului, o drona ar transporta un container plin cu tantari purtatori de boli infectioase, care sa fie eliberati intr-o anumita zona. Persoanele atacate s-ar infecta cu boli foarte contagioase prin intepaturile de tantari. Documentul afirma clar ca un soldat infectat astfel nu si-ar putea indeplini misiunea atribuita”, a declarat Vasili Nebenzia, ambasadorul Rusiei la ONU.

Acesta mi sustine ca Ucraina si Statele Unite lucreaza la arme biologice, care sa fie raspandite de pasari sau de lilieci. Asta, dupa acuzatiile, la fel de nefondate, legate de „bomba murdara” pe care o au ucrainenii.

Ambasadorul american la ONU a raspuns ca Rusia nu face decat sa ocupe timpul celorlalti cu acuzatii false. „Aceasta intalnire este o pierdere de timp pentru toata lumea. Rusia ne-a chemat aici, inca o data, cu unicul scop de a raspandi dezinformari. Stim cu totii ca aceste afirmatii sunt pure nascociri, prezentate fara nicio farama de dovezi. Tot ce are Rusia sunt conspiratii bizare, conspiratii care nu sunt mai credibile astazi decat atunci cand au fost aduse pentru prima data la acest Consiliu, in urma cu sase luni”, a spus Linda Thomas-Greenfield, ambasadorul SUA la ONU. La randul sau, seful administratiei prezidentiale ucrainene a scris pe Telegram ca oamenii care lanseaza astfel de acuzatii cu „tantari de lupta” ar trebui sa caute tratament.

Ultimele stiri