Acasă ACTUALITATE După Dragnea, un alt mare lider PSD iese din PUSCARIE: A facut...

După Dragnea, un alt mare lider PSD iese din PUSCARIE: A facut doar un an dintr-o condamnare de cinci!

61

Magistratii Judecatoriei Botosani au admis, vineri, punerea in libertate a fostului primar al municipiului Iasi Gheorghe Nichita, care executa o condamnare de cinci ani de inchisoare, insa decizia nu este definitiva.

„Admite propunerea formulata de Penitenciarul Botosani privind liberarea conditionata a condamnatului Nichita Gheorghe, in prezent detinut in Penitenciarul Botosani, din executarea pedepsei de 5 ani inchisoare aplicata prin sentinta penala nr. 2324/2017 a Tribunalului Bucuresti (…). Dispune liberarea conditionata a condamnatului Nichita Gheorghe de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii (…) emis de Tribunalul Bucuresti (…). Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare”, se arata in hotararea Judecatoriei Botosani, citat de Agerpres.

Gheorghe Nichita se afla incarcerat in Penitenciarul Botosani. El a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, dupa ce ar fi cerut si primit mita 10% din valoarea proiectului european Sistemul de Management al Traficului din municipiul Iasi.

Nichita a ajuns in penitenciar pe 5 august 2020. Pe 29 septembrie 2020, magistratii Tribunalului Iasi l-au condamnat pe fostul primar la cinci ani si doua luni de inchisoare intr-un alt dosar, insa sentinta nu este definitiva.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPreședintele Colegiului Medicilor despre doctorii care NU se vaccineaza: ”Este imoral şi nedeontologic. Să plătească testarea obligatorie!”
Articolul următor7 tari au intrat la mizeul noptii pe lista rosie! Romanii care vin din Grecia intra direct in carantina, daca nu sunt vaccinati!