Acasă ACTUALITATE Noul lider al PNL București anunță victoria lui Cîțu: ”Este deja sustinut...

Noul lider al PNL București anunță victoria lui Cîțu: ”Este deja sustinut de 55-60% dintre filiale”

28

Noul presedinte al PNL Bucuresti, Cirpian Ciucu, sustine ca majoritatea filialelor PNL, adica 55%-60%, il sprijina pe Florin Citu pentru functia de presedinte al PNL. Ciprian Ciucu. ”Florin Citu este mai reformist, se uita mai putin la politica. Ludovic Orban nu este inconjurat de foarte multi oameni cu multa credibilitate”, a sustinut Ciucu.

Ciprian Ciucu a declarat la RFI ca, in perspectiva Congresului PNL , ”domnul Citu este mai reformist decat domnul Orban, in acest moment, este mult mai preocupat de ce inseamna reforma si de a lua neaparat masurile corecte, se uita mai putin la politica, ce este drept si cred ca este o alegere foarte buna pentru PNL sa mearga mai departe cu domnul Florin Citu”.

Intrebat cat de reformist si progresist este Florin Citu, din moment ce este sustinut inclusiv de Rares Bogdan si Robert Sighiartau, doi liberali cu viziuni conservatoare, noul presedinte al PNL Bucuresti a raspuns: ”Este sustinut inclusiv de oameni care au viziuni liberale, cum sunt si eu”.

Ciprian Ciucu afirma ca Florin Citu are in prezent sustinerea a peste jumatate dintre filialele PNL: ”Filialele sunt semnificativ majoritar cu domnul Citu. Estimativ, acum, deja avem la domnul Citu cel putin 55, daca nu 60% din filiale, lideri de filiale care au iesit public, dupa congrese, dupa alegeri si au anuntat sustinerea catre premier”.

Intrebat de ce nu mai este bun Ludovic Orban pentru PNL, primarul Sectorului 6 a raspuns: ”Domnul Orban a avut un merit semnificativ pentru PNL, in ultimii ani, a avut rezultate foarte bune, bine, impreuna cu presedintele Iohannis, impreuna cu noi, toti ceilalti, ca nu a fost el singur, dar in fine, a fost in fruntea partidului si e clar ca de la europarlamentare pana la alegerile generale, rezultatele au fost foarte bune. De ce nu ar mai fi potrivit pentru mai departe? Pentru ca in jurul domniei sale nu sunt foarte-foarte multi oameni cu multa credibilitate, este mai degraba singur, este mai degraba domnul Orban foarte vizibil, foarte sus, cu rezultate, iar cei din jurul lui, care ii asigura sustinerea, grupul apropiat, cu care forteaza practic deciziile in PNL nu sunt la nivelul domniei sale. Din acest motiv, a cam condus partidul singur, cu decizii deja luate de dinainte. Acum, premierul Citu vine cu o promisiune de democratizare a deciziei interne a partidului”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos