Sport

Dupa infrangerea cu Maria Sarapova, Simona Halep anunta o schimbare spectaculoasa!

Simona Halep are un nou colaborator în staff-ul său. Este vorba despre căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel.

Vreau să vă spun că Andrei Pavel face parte din echipa mea. Este o onoare pentru mine să-l am în jurul meu. Sunt sigură că am multe de învățat din experiența și sfaturile sale”, a postat Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Andrei Pavel a fost alături de jucătoarea din România și la meciul pierdut în fața Mariei Sharapova, din primul tur de la US Open. Fostul jucător a stat în aceeași lojă cu actualul antrenor al Simonei, Darren Cahill.

Deși jurnalista americană Elizabeth Newman de la Sports Illustrated a speculat pe marginea unei posibile despărțiri de australian, Simona a ținut să precizeze că acest lucru nu se va întâmpla.

Nimic nu se schimbă în legătură cu Darren, totul va fi la fel”, a precizat Halep.

Loading...

În vârstă de 43 de ani, Andrei Pavel și-a încheiat cariera în 2009. După ce s-a retras, acesta le-a mai antrenat pe Jelena Jankovic și Tamira Paszek. Ca jucător, acesta a câștigat Masters-ul de la Montreal, în 2001, a jucat un sfert de finală la Roland Garros, în 2002, iar, în 2004, a ajuns pe locul 13 în clasamentul ATP (cea mai bună poziție ocupată în ierarhia mondială).

Pe lângă anunțul în legătură cu fostul jucător român, Simona a mai precizat că urmează să ia o perioadă de pauză după eliminarea prematură de la US Open.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP