Acasă Stirea zilei Infrangere dureroasa pentru Simona Halep, in fata Sarapovei! Pleaca acasa de la...

Infrangere dureroasa pentru Simona Halep, in fata Sarapovei! Pleaca acasa de la US Open din primul tur!

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă în trei seturi de rusoaica Maria Șarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York, într-o partidă din prima rundă a turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului.

Simona a început temător meciul, surprinsă și ea de intensitatea surprinzătoare arătată de Șarapova. Deși avea extrem de puține meciuri jucate în ultimele luni, jocul rusoaicei din primul set a adus aminte, inevitabil, de anii săi de glorie.

Șarapova a făcut rapid break, fiind majoritatea timpului la conducere. Maria a lovit agresiv de pe ambele părți ale terenului, dovadă fiind și numărul ridicat al loviturilor direct câștigătoare din primul set, nu ma puținde 28!

Halep s-a văzut nevoită să servească la 4-5 pentru a rămâne în meci, însă nu a rezistat presiunii, Șarapova adjudecându-și astfel prima manșă, după o oră de joc.

Nivelul colosal de joc arătat de Șarapova a continuat și în setul secund, rusoaica distanțându-se rapid la 4-1, anunță gsp.ro.

Din acel moment, în jocul Șarapovei au început să apară numeroase greșeli neforțate, care i-au permis Simonei să revină în joc. Halep a salvat o minge de 1-5, a egalat la patru și a început să pună din ce în ce mai multă presiune pe adversara sa. Românca a făcut apoi break și a închis setul la chiar prima șansă avută.

Pauza de vestiar luată de Șarapova după setul secund i-a prins bine rusoaicei, care a revenit cu forțe proaspete de la vestiare. Maria a început din nou să lovească greșit, numărul neforțatelor scăzând considerabil.

La fel ca în setul secund, Șarapova s-a distanțat la 4-1, etalând în multe momente un joc supraomenesc. Șarapova nu a mai cedat inițiativa precum în setul secund și a închis setul la trei, având în dreptul său nu mai puțin de 60 de lovituri direct câștigătoare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAlerta in supermarketuri! Zeci de mii de litri de apa imbuteliata restrasa de la vanzare!
Articolul următorDupa infrangerea cu Maria Sarapova, Simona Halep anunta o schimbare spectaculoasa!