13.8 C
București
vineri, aprilie 10, 2020

E grea munca adevarata! Dragnea s-ar fi ranit la mana in puscarie, in timp ce lucra la atelier

BOR anunta cum va decurge Pastele anul acesta: Credinciosii sa iasa la ferestre si pe balcoane!

Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie vor fi binecuvântate în biserică și vor fi distribuite de către voluntari credincioșilor din parohie...

Liviu Dragnea a suferit un accident în interiorul Penitenciarului Rahova, în timp ce repara o dubă, la atelierul auto unde lucrează. Dezvăluirea a fost făcută publică de Flavia Teodosiu, avocatul fostului șef PSD.

Bugetul.ro a contactat-o, ulterior, pe Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, pentru a afla mai multe informații în acest sens.

Reprezentanta închisorii a refuzat, însă, să ne confirme dacă accidentul a avut loc sau să ne dea informații despre starea de sănătate a lui Dragnea.

Informațiile medicale sunt confidențiale, potrivit legii. Informațiile date de alte persoane, familie, avocat – e decizia dumnealor să le dea”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Livadariu.

„Accident destul de urât”

Anterior, Flavia Teodosiu, apărătoarea fostului șef PSD, a afirmat că Dragnea a suferit „un accident destul de urât”.

Starea lui este stabilă acum, dar a fost un accident destul de urât. În momentul în care dânsul repara o ușă de la o dubă și din păcate a sărit flexul în momentul în care tăia la ușa respectivă și i-a tăiat mâna destul de grav.

O tăietură adâncă din câte am înțeles. A fost nevoie de o intervenție urgentă chirurgicală. A fost cusut”, a afirmat Flavia Teodosiu, după cum scriam AICI.

- Reclama -
- Reclama -

Ultimele stiri