Acasă Monden Oana Zavoranu a facut publica relatia intima cu Mircea Badea

Oana Zavoranu a facut publica relatia intima cu Mircea Badea

În urmă cu mai mulți ani, au apărut primele zvonuri privind o relație amoroasă între Oana și Mircea, însă prezentatorul TV nu a dorit să confirme sau să infirme legătura cu bruneta. 

„De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni”, spunea Badea la vremea aceea. 

Deranjată că Mircea a făcut-o „duduie” și că a negat relația cu ea, Oana a izbucnit și a povestit amănunte din trecutul lor.

„Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, spunea Oana acum mai bine de un deceniu. 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPresedintele Iohannis, catre primarii din tara: Fara parcuri in camp, ne trebuie gaz si canalizare!
Articolul următorOrban despre liderii reali ai PSD: „Grup ultras care nu mai are nicio urma de ratiune si bun-simt”