23.3 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăStirea zileiBucuresti”E timpul sa alegem omul de administratie, nu politicieni care sunt marionete...

”E timpul sa alegem omul de administratie, nu politicieni care sunt marionete de partid”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Candidatul independent la primaria Sectorului 6 din Bucuresti a a declarat intr-un interviu acordat bucurestiul.ro ca este de parere ca la aceste alegeri locale oamenii ar trebui sa aleaga un om care stie administratie, care are experienta si a dovedit de ce este capabil nu politicienii care ne-au condus in ultimii 26 de ani.

”Bineinteles ca noi putem reusi toate acestea lucruri doar impreuna, umar la umar, oameni pentru oameni! Sa nu mai lasam partidele sa-si faca iar jocurile si sa scoata Sectorul 6 la mezat! Sa demonstram ca avem si drepturi, nu doar obligatii! Este dreptul nostru sa traim intr-un spatiu curat si civilizat! De aceea, trebuie sa alegem omul de administratie, ci nu politicieni, care sunt marionete directionate din sediile de partid!”, a spus Florescu pentru sursa citata.

Presedintele Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet mai crede ca oamenii trebuie sa vada cum sunt folositi banii lor din taxe si impozite si ce efecte produc aceste fonduri.

”E dureros pentru mine sa vad ca sunt legat la mâini desi vreau sa fac mai multe pentru acest Sector care este si casa mea. Am facut in ultimii zece ani tot ce am putut impreuna cu Fundatia Din Suflet pentru Suflet, dar problemele sunt multe si oricât de mult suflet si energie am pune de multe ori suntem coplesiti de lucrurile negative pe care le gasim la tot pasul. E timpul ca noi, cetatenii, sa ne luam inapoi Sectorul si sa facem din el un loc pe care sa il numim cu drag „ACASA”! E timpul ca taxele si impozitele pe care le achitam Bugetului Local Sector 6 sa se intoarca in investitii, in beneficiul comunitatii locale!”, a mai declarat Stefan Florescu.

 

Ultimele stiri