30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiStefan Florescu, candidat independent in Sectorul 6: Cand ploua, toti se ascund,...

Stefan Florescu, candidat independent in Sectorul 6: Cand ploua, toti se ascund, candidatii de carton fug, iar in urma raman oamenii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Candidatul independent la primaria Sectorului 6, Stefan Florescu, declara intr-un interviu acordat publicatiei Romania Libera ca cea mai mare problema a sectorului o reprezinta proasta intretinere a strazilor si lipsa salubrizarii.

”Având în vedere delăsarea şi lipsa de implicare a primarilor care au condus de-a lungul timpului Sectorul 6, toate problemele sunt grave. Sectorul 6 arată ca un maidan, plin de deşeuri, gropi, cu străzi şi blocuri nereabilitate. Stând de ani de zile între oameni, le-am ascultat păsurile şi trebuie să vă spun că cel mai des mi s-au plâns de faptul că Sectorul 6 a ajuns să arate ca un maidan, plin de deşeuri şi fără amenajări impuse de minimum de civism, cu o infrastructură prăbuşită, cu blocuri nereabilitate, fără spaţii verzi şi locuri de parcare. Consider prioritar să facem curăţenie şi să reuşim ca, prin investiţii realizate strict în interesul cetăţenilor, gospodărindu-ne onest şi eficient, să conferim Sectorului 6 aspectul salubru şi civilizat pe care îl merită”, a declarat Stefan Florescu.

Stefan Florescu mai spune ca de fiecare data cand ploua Sectorul se umple de balti si toti reprezentantii primariei sunt de nevazut.

”Cand ploua, toti se ascund, parca s-ar topi… Candidatii de carton fug, iar in urma raman oamenii… oriunde m-as afla in Sectorul 6, simt dezamagire si neincredere, tocmai din acest motiv, fac tot ceea ce depinde de mine pentru ca oamenii sa inteleaga ca nu sunt singuri! Discutand, gasim solutii!”, a mai declarat Florescu.

Ultimele stiri