13.3 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiUnul dintre cei mai respectati lideri PSD cere public retragerea candidaturii lui...

Unul dintre cei mai respectati lideri PSD cere public retragerea candidaturii lui Mutu la Sectorul 6: Are o mare problema!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Fondatorul Organziației PSD Sector 6, seniorul Mircea Rizoiu, membru cu state vechi în acest partid, a lansat un apel către locuitorii sectorului să nu-l voteze pe Gabriel Mutu la alegerile pentru primărie.

Vădit afectat, reprezentând un grup numeros de membri ai PSD Sector 6 care îl contestă pe Gabriel Mutu, Mircea Rizoiu susține că senatorul, candidat al PSD la Primăria Sectorului 6, „nu este compatibil cu interesele locuitorilor din sectorul 6”, care „ar trebui să se îndrepte către oameni care au problema de integritate alta decât a lui”.

Mircea Rizoiu, consilier general PSD al Capitalei, a precizat că l-a rugat în repetate rânduri pe Gabriel Mutu să renunțe la șefia PSD Sector 6 din cauza problemelor de „integritate” pe care le are. „L-am rugat de nenumărate ori să se autosupsende din calitatea de președinte al PSD Sector 6 până la elucidarea problemelor legate de integritatea sa”.

Pe de altă parte, Rizoiu îi reproșează lui Mutu „relația foarte apropiată cu fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteraș”, dar și relația la fel de strânsă pe care o are și cu actualul primar, Rareș Mănescu, deși candidatul PSD susține că este nemulțumit de activitatea acestuia, scrie sursazilei.ro.


Citeste si:

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Sectorul 6 in Bucuresti, MINTE IN DECLARATIA de avere! A ascuns peste 300.000 de euro!

Acuzatii DURE in Sectorul 6 din Bucuresti! Mironescu: Bodu e omul lui Mutu!


„Am văzut că afacerile primează, dar acum nu mai vreau ca afacerile să primeze în dauna interesului oamenilor în legătură cu administrația locală”.

În concluzie, seniorul Mircea Rizoiu, fost președinte al Organizației de Pensionari a PSD, a precizat că nu-l va vota pe Gabriel Mutu și că, mai mult, îi va lămuri și pe alții de incompatibilitatea acestuia cu funcția de primar.

Mircea Rizoiu a fost umilit în public de echipa lui Gabriel Mutu în ziua în care, alături de aproximativ 20 de membri PSD, s-a întâlnit cu Ștefan Florescu, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, față de care își arată susținerea.

Ultimele stiri