Acasă Comentariul zilei ”E un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu”. CTP desfiinteaza noul...

”E un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu”. CTP desfiinteaza noul ministru al Sanatatii!

201

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat prima ieșire publică a noului ministru de la Sănătate, Ioana Mihăilă. El a observat cuvintele de apreciere pe care le avea Ioana Mihăilă față de fostul ministru, Vlad Voiculescu.

„Dna Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a ținut să se prezinte ca un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu, evocându-l și invocându-l cam o data la 1 minut și jumătate, până la poezia exprimării „Cabinetul Vlad Voiculescu”, ca și cum ar fi fost prim-ministru.

Foarte frumos. Să vedem ce slujbe o să oficieze dna doctor în această calitate cvasireligioasă, căci pe cele de înmormântare le oficiază BOR”, a spus Cristian Tudor Popescu în publicația REPUBLICA.RO.

Noul ministru al Sănătății susține că nu va „șterge cu buretele” proiectele începute de Vlad Voiculescu, dar a precizat că „acesta este mandatul meu”.

„Nu pot să spun că voi șterge cu buretele aspirațiile comune pe care le-am avut împreună cu Vlad Voiculescu, dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătății, iar mandatul este al meu”, a mai spus Ioana Mihăilă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos