Acasă Social Ecaterina Andronescu nu sta deloc bine cu integritatea! Vezi de ce…

Ecaterina Andronescu nu sta deloc bine cu integritatea! Vezi de ce…

23

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a primit titlul de Dr. Honoris Causa de la Universitatea „Constantin Brancusi”, din Targu Jiu.

Amuzant este doar ca universitatea era cotata, in urma cu cativa ani, cu zero stele, in topul integritatii. Paradoxal, cel care i-a inmanat distinctia este chiar fostul rector, care o acuza pe Ecaterina Andronescu de comiterea unor fapte penale.

Universitatea „Constantin Brancusi”, din Targu Jiu, care i-a inmanat ieri titlul de Doctor Honoris Causa Ecaterinei Andronescu, a fost plasata, in 2009, printre ultimele din tara la capitolul integritate, intr-o analiza a Coalitiei pentru Universitati Curate.

Fostul rector Adrian Gorun o acuza pe Ecaterina Andronescu de faptul ca s-ar afla in spatele realizarii clasamentului, dar si ca a finantat ilegal Consiliul National al Rectorilor.

Se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului, asa ca acesta i-a inmanat personal distinctia fostului ministru.

„Ma uit cu admiratie la modul in care creste si se dezvolta universitatea. Cred ca este al 13-lea titlu de acest fel”, a spus Ecaterina Andronescu.

In perioada urmatoare, Universitatea „Constantin Brancusi” urmeaza sa fie reevaluata. Presa locala scrie ca sefii institutiei se bazeaza pe influenta Ecaterinei Andronescu fata de Agentia de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos