Efectul lui ”Nu se mai consulta cu Dragnea!”. Sase ministri isi vor da demisia pentru a forta inlaturarea lui Grindeanu!

333

DC News, o publicatie pro-PSD, condusa de analistul Bogdan Chirieac, anunta numele a sase ministri care sunt gata sa demisioneze pentru a forta demisia lui Sorin Grindeanu din fruntea guvernului.

Potrivit surselor citate de DC News toti ministrii ALDE ar urma sa demisioneze, alaturi de inca sase ministri PSD:

– Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii

– Mircea Dobre, ministrul Turismului

– Marius Dunca, ministrul Tineretului

– Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social

– Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii Regionale

– Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene

„Conducerea PSD mizeaza pe o demisie fara echivoc a acestor personalitati in cazul in care Grindeanu refuza sa demisioneze”, a precizat Chirieac la Antena 3. El a adaugat ca are aceste informatii de la varful PSD.

Mai multe surse politice au declarat ca Liviu Dragnea intentioneaza sa il schimbe pe Sorin Grindeanu din fruntea guvernului. Vicepresedintele Gabriela Firea a declarat, duminica seara, ca Grindeanu nu se mai consulta cu Dragnea in privinta masurilor guvernamentale.

De asemenea, Victor Ponta s-a aratat revoltat de posibila schimbare a lui Grindeanu. „Schimbarea Guvernului ‘Grindeanu’ este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?”, a scris Ponta pe Facebook.