Acasă ACTUALITATE Ei ne ameninta cu bombe si tancuri, iar un cunoscut baron PSD...

Ei ne ameninta cu bombe si tancuri, iar un cunoscut baron PSD merge sa-i viziteze in concediu!

25

Amenintarile Rusiei la adresa Romaniei, ca intra cu tancurile in tara sau ca zboara cu un bombardier deasupra noastra, nu i-au speriat pe PSD-isti!

Radu Moldovan, preşedintele de Consiliu Judeţean Bistriţa-Năsăud, şi-a luat un concediu „de rugăciune“ la începutul verii 2015 şi a mers în Rusia, alături de colegii de partid, dar şi de mai marii Bisericii Ortodoxe.

Pelerinajul s-a desfăşurat în perioada 2-14 iunie, chiar în perioada în care pentru prim ministrul Victor Ponta au început problemele cu DNA-ul, scrie adevarul.ro.

Grupul de „pelerini“ a avut parte de o mini-croazieră pe râul Moscova şi de una pe Lacul Ladoga. Participanţii au ajuns inclusiv la mormântul lui Fedor Dostoievski, scriitorul simbol al Rusiei, şi au marcat ziua naţională a ţării pe care o vizitau în Piaţa Roşie din Moscova.

Întreaga excursie trebuia să rămână departe de ochii curioşilor, şi mai ales ai presei, motiv pentru care surse „Adevărul“ susţin că „pelerinii“ au avut interdicţie să posteze pe Facebook şi pe alte reţele de socializare detalii despre deplasare şi fotografii din Rusia. Cel care ar fi impus această interdicţie ar fi fost tocmai baronul Radu Moldovan.

Singurul care a îndrăznit să le arate prietenilor minunăţiile Rusiei a fost primarul din Budeşti, Vasile Codrea, care însă s-a asigurat că este singur în fotografii, şi nu alături de Înaltpreasfinţitul Andrei Andreicuţ sau alături de preşedintele de CJ Radu Moldovan.

Sursa: adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCum s-a schimbat averea presedintelui Klaus Iohannis in ultimul an?!
Articolul următorFetita unul CELEBRU cantaret roman a ajuns in stare grava la spital!