Acasă Economie El e romanul in buzunarul caruia ajung banii tai cand mergi la...

El e romanul in buzunarul caruia ajung banii tai cand mergi la mall! Incaseaza ZECI DE MILIOANE DE EURO din chirii!

Atunci când mergeți în marile spații comerciale din țară, vă puneți întrebarea care este prețul acestor masive clădiri luxoase și cine este proprietarul? Cu o cifră de afaceri de circa 70 milioane de euro, deținătorul a celui mai mare număr de mall-uri din România nu este cineva venit cu investiții de peste hotarele țării.

Iulian Dascălu este românul care timp de aproape 20 de ani a reușit să dețină controlul marelui imperiu de mall-uri din țară. Vă propunem să faceți cunoștință cu povestea lui de succes.

Iulian Dascălu a fost unul dintre primii investitori în malluri din România; în 2000, când a deschis Iulius Mall la Iaşi, în România mai funcţiona doar proiectul Bucureşti Mall al companiei turceşti Anchor Grup, scrie antena3.ro.

La un deceniu şi jumătate distanţă, Iulius Group controlează patru centre comerciale sub brandul Iulius, la Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava, precum şi ansamblul multifuncţional Palas Iaşi. Pe segmentul office, compania a dezvoltat la nivel naţional peste 58.000 de metri pătraţi de birouri clasa A, iar alţi 15.000 de metri pătraţi se află în construcţie.

Iulian Dascălu este licenţiat în finanţe-contabilitate în cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, respectiv economie şi administrarea afacerilor în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Toate proiectele omului de afaceri Iulian Dascălu au înregistrat în 2015 creşteri ale cifrei de afaceri, ajungând la o valoare cumulată de 291 mil. lei (66,1 mil. euro) numai din segmentul de retail.

Acestui total i se adaugă 27,8 mil. lei (6,3 mil. euro) din exploatarea sectorului office construit în cadrul an­samblului Palas din Iaşi. Faţă de anul 2014, când rezultatul pe retail a fost de 268,1 mil. lei (60,9 mil. euro), creşterea este de 8,5%.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentOUG 13 nu e moarta, OUG 13 se transforma! Grindeanu o readuce in actualitate: Se lucreaza, venim cu un proiect!
Articolul următorSatui sa astepte dupa minciunile de la minister, o mana de fermieri romani si-au unit fortele si au creat un sistem de irigatii pentru 1000 de hectare!