Acasă Monden Elena Carstea despre Mihaela Radulescu: Decolteul meu NU este din plastic!

Elena Carstea despre Mihaela Radulescu: Decolteul meu NU este din plastic!

77

Chiar dacă o despart un ocean şi mii de kilometri de ţara natală, Elena Câstea este la zi cu tot ce se întâmplă în lumea artistică din România. Recent, cântăreaţa şi-a văsat în spaţiul virtual un mare of: îşi doreşte foarte tare să fie în juriul concursului “Românii au talent”. Şi nu oricum, ci în locul Mihaelei Rădulescu!

Elena Cârstea şi-a scos iar gheruţele şi le-a înfipt în cea mai titrată divă din România: Mihaela Rădulescu. Stabilită de mai bine de 10 ani în Florida, America, cântăreaţa pare că duce dorul showbiz-ului românesc, scrie click.ro.

Cârstea şi-a dorit foarte tare să se afle la masa juraţilor uneia dintre cele mai de succes emisiuni de la noi: “Românii au talent”. Ea însăşi mărturiseşte că s-a autopropus pentru acest rol. “Ultima dată când am fost în ţară, am întrebat PRO TV-ul de ce nu mă cheamă în juriu şi mi-au spus că, dacă sunt eu, nu mai trece nimeni. Greşit, trec doar cei talentaţi şi pe bune”, a fost “spovedania” online a Elenei Cârstea.

conversatie carstea mihaela radulescu

 Provocată de fanii ei de pe Facebook, care au sugerat că ea ar fi fost mult mai potrivită pentru rolul de jurat, spre deosebire de Mihaela Rădulescu, artista s-a dezlănţuit. “Eu măcar mai fac muzică, dna Mihaela e cu moda mai mult (…) La capitolul decolteu am stat foarte bine întodeauna şi nu e de plastic (…) Monte Carlo e mai arpoape”, au fost câteva dintre răspunsurile Elenei Cârstea pe pagina sa.
conversatie carstea mihaela radulescu

Ca să mai dreagă busuiocul, cântăreaţa a ţinut să puncteze că “Mihaela chiar este o persoană super mişto”, lăsând să se înţeleagă că ea are ce are cu producătorii, şi nu cu sexy jurata de la “Românii au talent”.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos