10.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăMondenPSD I-a propus lui Florin Piersic sa candideze pentru ei! Raspunsul MARELUI...

PSD I-a propus lui Florin Piersic sa candideze pentru ei! Raspunsul MARELUI ACTOR e genial!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, a declarat pentru ziarulprofit.ro că la alegerile locale au existat discuţii cu Florin Piersic pentru ca acesta să candideze pe listele PSD. În replică, actorul a precizat pentru Mediafax că nu îl interesează niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune „mulţumesc”, pentru că nu are motive.
 „Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treabă cu politica, nici vorbă, nici nu-l cunosc pe domnul Rădulescu (deputatul Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, să fac eu parte pentru diaspora nu ştiu ce, mă propune PSD. Mi-a explicat o doamnă. N-am treabă cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus «Nu fac (politică, n.r.)». Şi nu am făcut nimic, şi nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat să mă duc să fiu la Bruxelles nu ştiu ce europarlamentar. Am spus: «Dar nici nu mă gândesc la aşa ceva». Eu nu am nimic altceva decât profesia. Eu cu politica nu am nici de aici şi până în colţ. La politicieni nici nu le spun mulţumesc, că n-am pentru ce să le mulţumesc, că nu mi-au făcut nimic şi n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu ţin la poporul ăsta, ţin la toţi care vor binele ţării, dar nu pot să mă duc eu (în politică, n.r.)”, a spus, pentru Mediafax, actorul Florin Piersic.

Citeste si:


Declaraţia iniţială a preşedintelui PSD Dispora: „PSD nu a stat niciodată bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasă. Ne dorim să avem candidaţi cu mare notorietate şi am iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic să devină candidaţii nostri. Ştiţi doar că atat domnul Tudor Gheorghe, cât şi marele Florin Piersic sunt prieteni ai noştri şi suntem în negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidaţii noştri în diaspora.”

Ultimele stiri