Situatia complicata prin care trece in acest moment Elena Udrea o loveste indirect pe una dintre cele mai mari contestatare ale fostei blonde de la Cotroceni: Monica Tatoiu.

Elena Udrea e datoare la Monica Tatoiu cu o suma uriasa: 31.000 de lei. Suma provine de pe urma unui proces pe care, culmea, tot politiciana l-a intentat femeii de afaceri. In 2010, Tatoiu a numit-o pe Udrea „un pericol” si a spus despre ea ca „de cand a fost numita ministru, nu a facut altceva decat sa calce in strachini. Asa se intampla cand gainarii au acces la bani multi”.

Instanta i-a dat castig de cauza Monicai Tatoiu, dupa care aceasta i-a deschis si ea un proces Elenei Udrea, prin care solicita cheltuieli de judecata in valoare de 31.000 de lei. Si de aceasta data, Tatoiu a avut castig de cauza, in plus Elena trebuind sa plateasca si o taxa de timbru de 1.540 de lei.

Intamplarea face ca sentinta sa fie data chiar cu cateva zile inainte de prima arestare a Elenei Udrea. Cu toate ca decizia nu era definitiva si irevocabila, Elenei numai la Monica Tatoiu nu i-a stat gandul in acel moment, asa ca nu si-a mai trimis avocatii sa ceara apel in intervalul de timp prevazut de lege.

Situatia juridica a Elenei Udrea nu prea ii permite nici Monicai Tatoiu sa-si continue demersurile in vederea recuperarii sumei de bani. Fosta blonda de la Cotroceni are averea pusa sub sechestru cel putin pana in momentul in care se va calcula un prejudiciu final si va fi trimisa in judecata. Poate si din aceasta cauza, Monica Tatoiu a ramas la fel de inversunata impotriva Elenei Udrea, lucru lesne de observat in emisiunile la care femeia de afaceri este invitata si la care se discuta despre adversara ei.

Sursa: wowbiz.ro

Transparenta face diferenta