Acasă Comentariul zilei Elev premiat cu 10 la Evaluarea Nationala: Distreaza-te cat este copil, timpul...

Elev premiat cu 10 la Evaluarea Nationala: Distreaza-te cat este copil, timpul se scurge repede!

13

Un elev de numai 10 ani Colegiul Naţional „IL Caragiale” din Bucureşti a transmis un mesaj impresionant pe o ciornă lăsată în bancă după examenul de evaluare.

Absolvenţii claselor a IV-a care doresc să-şi continue studiile la un Colegiu au susţinut un examen în acest sens la Colegiul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.  Concret, examenul a constat în susţinerea a două probe distincte la Română şi Matematică.

După ce s-a terminat prima probă, cea de limba română, profesorii au descoperit în banca unui elev, ciorna acestuia, în care şi-a notat gândurile, transmite adevarul.ro.

646x404

„Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Trebuie să înveţi să zâmbeşti şi să uiţi de toate grijile tale. Orice gând răzvrătit de-al unui copil te poate face bucuros. Nu este o taină a lumii, dar dacă ai fost vreodată trist, se spune că aşa vei rămâne toată viaţa. Fiecare copil se dezvoltă. În curând, acesta va deveni adult, iar mai târziu, moartea îl va primi cu braţele deschise. Ce mai aştepţi?! Distrează-te cât eşti copil! Lasă-ţi gândurile triste spre adulţi şi bagă de seamă, timpul se scurge repede!”, a lăsat scris în bancă un copil de 10 ani.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos