Stiri locale

Eleva VIOLATA din Vaslui a DISPARUT de acasa!

Dupa ce a aparut la emisiunea lui Maruta eleva violata din Vaslui a disparut de acasa, fiind de negasit in ultimele 24 de ore.

Criticile virulente şi insistenţa altor posturi TV de a prelua subiectul i-au determinat pe membrii familiei tinerei să refuze a mai fi contactaţi.

Miercuri, subprefectul de Vaslui s-a deplasat la locuinţa familiei în care, cu o seară înainte, ajunseseră reporterii Pro TV. În acelaşi timp, o echipă de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi, formată din psihiatri, psihologi şi asistenţi sociali, s-a autosesizat în acest caz şi a mers s-o consilieze pe tânără. Cu toate acestea, n-au găsit pe nimeni. Familia a dispărut de acasă încă din seara zilei de 21 iulie.


Citeste si:

Unul dintre cei mai PERICULOSI INTERLOPI din Romania ii AMENINTA pe violatorii din Vaslui: Daca va prind, o sa va…

Loading...

Acuzatii foarte grave la adresa elevei violate din Vasului, dupa ce aceasta a aparut la Pro TV!


Avocata tinerei violate, Mioara Donosă, spune că niciunul dintre reprezentanţii familiei nu mai răspunde la telefon. Cu toţii şi-au închis aparatele mobile la scurt timp după terminarea emisiunii de la Pro TV, speriaţi de avalanşa de solicitări venite din partea reprezentanţilor altor posturi TV româneşti, scrie adevarul.ro.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP