20.2 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăStirea zileiEroul atacului terorist din Londra s-a intors in Romania: Toti promit ca...

Eroul atacului terorist din Londra s-a intors in Romania: Toti promit ca iti dau, ca te ajuta, dar nimeni nu face nimic!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Florin Morariu, declarat erou de presa britanică după ce a lovit cu o navetă un terorist în timpul atacului din 3 iunie, s-a întors acasă la Iași, spune el pentru că autoritățile nu i-au oferit protecția pe care a cerut-o.

Florin Morariu se temea de razbunarea unor prieteni ai teroristilor si pentru ca autoritatile britanice si romane nu i-au oferit protectie, a decis sa se intoarca la Iasi, relateaza ziare.com.

“Cu promisiuni si vorbe si doar vorbe si doar vorbe. Sunt satul de vorbele lor. Toti promit ca iti dau, iti dau casa pe benefit (ajutoare sociale), iti dau fel de fel. Pana acum n-am primit nimic. Unde-s oamenii astia? Si deja e o luna si ceva. Ce facem, gata s-au spalat pe maini toti?”, a spus Florin Moraru preluat de stirileprotv.ro.

Florin, 32 de ani, lucreaza ca brutar la Londra, in apropierea zonei in care teroristii ucideau trecatori, pe 3 iunie. Romanul nu s-a lasat intimidat de atactatorii, ci a pornit pe urmele lor, pe unul din el atacandu-l cu o naveta.

Toata presa britanica l-a numit atunci erou pe Florin, pentru ca l-a sicanat pe teroritul care, probabil, ar mai fi atacat si alte persoane.

Pe Facebook, jurnalistul Cătălin Striblea a scris: „Românul care le-a dat teroriștilor de la Londra cu naveta în cap s-a întors acasă. E speriat că i s-ar putea întâmpla ceva la Londra. Și mai are o supărare. Nu i s-a dat casa pe care o aștepta.

”Cu promisiuni si vorbe si doar vorbe si doar vorbe. Sunt satul de vorbele lor. Toti promit ca iti dau, iti dau casa pe benefit (ajutoare sociale), iti dau fel de fel. Pana acum n-am primit nimic. Unde-s oamenii astia? Si deja e o luna si ceva. Ce facem, gata s-au spalat pe maini toti?”

Curiozitate. Ar trebui să primească ceva din partea statului britanic? Sau din partea celui român? Ce spuneți și cu ce argumente?”

Ultimele stiri