Acasă Stirea zilei Eroul atacului terorist din Londra s-a intors in Romania: Toti promit ca...

Eroul atacului terorist din Londra s-a intors in Romania: Toti promit ca iti dau, ca te ajuta, dar nimeni nu face nimic!

Florin Morariu, declarat erou de presa britanică după ce a lovit cu o navetă un terorist în timpul atacului din 3 iunie, s-a întors acasă la Iași, spune el pentru că autoritățile nu i-au oferit protecția pe care a cerut-o.

Florin Morariu se temea de razbunarea unor prieteni ai teroristilor si pentru ca autoritatile britanice si romane nu i-au oferit protectie, a decis sa se intoarca la Iasi, relateaza ziare.com.

“Cu promisiuni si vorbe si doar vorbe si doar vorbe. Sunt satul de vorbele lor. Toti promit ca iti dau, iti dau casa pe benefit (ajutoare sociale), iti dau fel de fel. Pana acum n-am primit nimic. Unde-s oamenii astia? Si deja e o luna si ceva. Ce facem, gata s-au spalat pe maini toti?”, a spus Florin Moraru preluat de stirileprotv.ro.

Florin, 32 de ani, lucreaza ca brutar la Londra, in apropierea zonei in care teroristii ucideau trecatori, pe 3 iunie. Romanul nu s-a lasat intimidat de atactatorii, ci a pornit pe urmele lor, pe unul din el atacandu-l cu o naveta.

Toata presa britanica l-a numit atunci erou pe Florin, pentru ca l-a sicanat pe teroritul care, probabil, ar mai fi atacat si alte persoane.

Pe Facebook, jurnalistul Cătălin Striblea a scris: „Românul care le-a dat teroriștilor de la Londra cu naveta în cap s-a întors acasă. E speriat că i s-ar putea întâmpla ceva la Londra. Și mai are o supărare. Nu i s-a dat casa pe care o aștepta.

”Cu promisiuni si vorbe si doar vorbe si doar vorbe. Sunt satul de vorbele lor. Toti promit ca iti dau, iti dau casa pe benefit (ajutoare sociale), iti dau fel de fel. Pana acum n-am primit nimic. Unde-s oamenii astia? Si deja e o luna si ceva. Ce facem, gata s-au spalat pe maini toti?”

Curiozitate. Ar trebui să primească ceva din partea statului britanic? Sau din partea celui român? Ce spuneți și cu ce argumente?”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCare sunt cele mai vandute produse romanesti in supermarketurile din Europa?
Articolul următorElevii romani s-au intors cu cinci medalii si o mentiune de la Olimpiada Internationala din Rio de Janeiro