Acasă Bucuresti Eroul din Bucuresti! A sarit in apa rece a Dambovitei si a...

Eroul din Bucuresti! A sarit in apa rece a Dambovitei si a SALVAT vietile unei mame si a unui copil!

17

Un tanar in varsta de 30 de ani din Bucuresti a sarit, sambata, in apa rece a Dambovitei, salvand un copil in varsta de 8 ani si pe mama acestuia, dupa ce masina in care se aflau a cazut in rau. In timp ce alti trecatori filmau incidentul sau vorbeau, tanarul s-a aruncat in apa pentru a scoate la suprafata victimele accidentului, inaintea sosirii echipajelor de salvare.

„Nu am facut chestia asta ca sa ies in evidenta. De ce am sarit in apa? Pentru ca asa e normal. Asa ar fi trebuit sa faca cei din jur, multimea. Asta ar fi trebuit sa fie primul impuls” a declarat Alexandru Puiu pentru Digi 24

Tanarul a adus mai intai la mal copilul in varsta de 8 ani. „Am dat prima oara de copil, l-am prins de mana, l-am scos, a fost momentul de bucurie si in acelasi timp de groaza. Sincer, de frig, de abia puteam sa mai inaintez, am avut noroc ca a sarit un baiat de pe mal sa ma ajute pentru ca eram foarte infrigurat. Am auzit masina politiei dupa ce l-am scos pe baiat, ulterior m-am intors sa il scot si pe barbat”, a povestit Alexandru Puiu.
 
Un om a murit si alti doi au fost grav raniti sambata dupa ce masina in care se aflau a cazut in raul Dambovita, in zona Dudesti-Vitan, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti. Un barbat si un copil au fost resuscitati de echipajele SMURD. Barbatul a murit, iar copilul a fost scos din stop cardiorespirator si transportat la Spitalul Bagdasar. 
dambovita accident
De asemenea, o femeie a fost transportata la Spitalul Sf. Ioan in stare constienta.
Incidentul a venit la doar o zi dupa ce o tanara in varsta de 26 de ani si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, in zona targului Vitan.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos