Acasă Monden Esti cumpatat sau cheltuitor? Vezi ce obiceiuri financiare te caracterizeaza in functie...

Esti cumpatat sau cheltuitor? Vezi ce obiceiuri financiare te caracterizeaza in functie de zodie!

38

In 2008 o organizatie din Marea Britanie denumita Asociatia pentru Compensatii si Servicii Financiare a efectuat un studiu pentru a identifica daca persoanele nascute sub un anumit semn astrologic isi gestioneaza banii mai bine decat cei nascuti sub alt semn astral. Studiul arata cateva rezultate interesante despre obiceiurile de a cheltui in functie de zodia fiecaruia.

De exemplu, studiul a demonstrat ca nativii din zodia Taur sunt cei mai atenti cu cheltuielile, ceea ce nu este o mare surpriza din moment ce taurii sunt considerati “conservatori”. Iata pe scurt ce obiceiuri financiare caracterizeaza fiecare zodie.

 

Berbec

Nativul din Berbec este sigur, deci de poti baza pe el cand vine vorba de platile lunare, dar are totusi o inclinatie de a se baga in cardul de credit daca a gasit ceva ce-i place intr-un magazine.

 

Taur

Este cel mai responsabil dintre toate zodiile cand vine vorba de platile la timp, isi tine cu obsesie chitantele si prefera sa-si noteze zilele de plata decat sa uite sa achite la timp.

 

Gemeni

Este una dintre cele mai iresponsabile zodii si cea mai putin organizata atunci cand vine vorba de a efectua plati la timp. Gemenii merg pe principiul de a plati totul in al doisprezecelea ceas.

 

Rac

Studiul arata ca nativii din zodia Rac sunt comozi si prefera sa plateasca in exces cu cecuri, carduri sau online mai mult decat celelalte zodii!

 

Leu

Aceasta este zodiac ai carei nativi au solicitat de cele mai multe ori schimbarea pin-ului pentru card, pe motiv ca l-au uitat!

 

Fecioara

Persoanele din Fecioara isi organizeaza platile ca si cum ar fi ei manageri de banca, de aceea ei isi ating intotdeauna scopurile financiare!

 

Balanta

Balantele s-au evidentiat pe parcursul studiului ca obisnuiesc sa nu-si deschida facturile si ca lungesc plata acestora cat mai mult posibil.

 

Scorpionul

Studiul a aratat ca acesti native prefera sa foloseasca mai des cardul de debit fata de ceilalti. Sunt prea mandri sa aiba un card comun asa ca atunci caand solicita un card de credit il doresc personalizat!

 

Sagetator

A fost demonstrat de catre cercetatori ca sagetatorii sunt foarte cumpatati cu banii si au platit facturile la timp, iar in cele mai multe cazuri nici nu au apelat la variante de card de credit.

 

Capricorn

Acesta este semnul zodiacal caruia-i place sa investeasca si sa economiseasca cel mai mult dintre toate celelalte semen, dar de asemenea se evidentiaza si prin usurinta de a intra in cardul de credit pentru a-si atinge scopurile.

 

Varsatorul

Varsatorii obisnuiesc sa foloseasca creditul pentru platile lunare, dar nu raman datori si o buna parte dintre ei sunt cam risipitori. Sa aiba grija de bani nu este punctual forte al Varsatorului.

 

Pesti

Acesta este un semn zodiacal foarte responsabil cu banii si isi plateste datoriile la timp! Daca are un credit este aproape obsedat sa detina controlul comisioanelor si dobanzilor astfel incat sa nu-i scape nimic din vedere.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos