Acasă ACTUALITATE Europarlamentarul PPE Rares Bogdan cere demisia unui proaspat coleg din PNL: E...

Europarlamentarul PPE Rares Bogdan cere demisia unui proaspat coleg din PNL: E omul lui Dragnea!

11

Europarlamentarul Rareș Bogdan, care se află în top 5 politicieni ca nivel de încredere, a fost întrebat de moderatorul Digi24 cum comentează faptul că Viorel Ștefu este colegul său, a spus imediat că acesta trebuie demis.

De precizat că Ștefu a condus Ministerul de Interne în perioada protestelor împotriva Ordonanței 13. Prim vicepreședintele PNL a spus  că nu poate sta la masă cu oamenii lui Dragnea și Carmen Dan. „Trebuie să fie demis Ștefu, nu poate să stea în PNL! Poate după o perioada de penitență de 5 ani, să fie acceptat”, a spus acesta.

Rareș Bogdan a solicitat președintelui organizației de la Buzău sa îl demită pe cel care s-a ocupat cu reprimarea manifestanților. “Nu cred că Ludovic Orban a știut”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Viorel Ștefu a primit zilele trecute o funcție importantă în formațiune, ce de secretar general al PNL Buzău. Stefu a fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne condus de Carmen Dan și a fost demis din funcție de fostul premier Sorin Grindeanu în urma scandalului legat de sms-ul primit de la un ofițer SRI pe 1 februarie. Prin sms era infirmat ca huligani din galeriile de fotbal vin sa sperie protestatarii din Piata Victoriei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos